Eli Katlan kanssa käytiin Laukaan näyttelyssä 11.pv. Tai siis molemmat mulla oli tulossa mukaan ja menossa kehään, mutta Mion kehäänmeno tyssäsi rokotusten tarkistukseen, eli rabies ei ollutkaan enää voimassa. Vaan eipä auttanut mitään, kävin sitten kehässä vain handlaamassa Neve-aussien ja sitten Katlan kanssa.

Tuomari Soile Bister, ERI, ROP, SERT. Arvostelu jäi kotiin joten lisään sen jälkikäteen kunhan löydän sen kätösiini. Mittasuhteet, pää ja ilme saivat kiitosta, moitteita tuli takaliikkeistä. Ja Katlahan oli siis ainoa karjis kehässä, joten ROPpi napsahti ilman sen ihmeempää kilpailua. Ryppikehässä käytiin vaan pyörähtämässä, ilman sen ihmeempiä.

Jälkiä ollaan tallusteltu muutamia, Katlan kanssa lähinnä ensin liian lyhyttä jälkeä liialla innolla jolloin rasioista paineltiin yli surutta ja sitten yksi jälki joka oli turhan pitkään sateessa ja vaikea ajaa mutta rasiat ilmaistiin ilman ongelmaa. Mion kanssa ollaan tehty lähinnä lelujälkeä niin, että olen tallatessani jättänyt mun hajuisia leluja matkan varrelle ja Mio on ne sieltä nostanut. Nenätyöskentely ei ole oikein ottanut sujuakseen.

Tottista käytiin tekemässä hieman kun taas tänne Joensuuhun palattiin. Mio kävi poikkeamassa kentällä matkalla uimaan äitin kanssa, joten senkin kanssa piti sitten tehdä puuhailutuokia. Ukko oli lievästi riemuissaan ja teki todella hyvän treenin. Katlan kanssa tehtiin lähinnä motivaatiotreeniä ja noutoa, joka on Katlalle kovasti mieleen. Seuraamispätkät oli hyviä.

Hovikuvaaja-Aija otti taas hienoja reenikuvia! Väliaikaistreeniliivi tosin oli sen verran kammottava asuste että piti rajata kuvia melko tiiviisti xD.

Ensin Mio.

IMG_9574.JPG

 

IMG_9587.JPG

 

IMG_9597.JPG

 

Ja sitten Katla

IMG_9614.JPG

 

IMG_9671.JPG

IMG_9674.JPG

IMG_9683.JPG

 

IMG_9687.JPG

 

Loput kuvat löytyvät galleriasta:

http://picasaweb.google.fi/wilwung/TreenaamassaKarsikossa?feat=directlink

Nyt vihdoin ja viimein suuri odotus on päättynyt ja sain tilattua itselleni uuden treeniliivin berralta. Kehtaapahan taas näyttäytyä kentillä :).