Jotenkin hiukkaisen on jäänyt nämä päivittelyt, joten nyt hyvin hyvin tiivistetyssä muodossa, mitä kaikkea olaan tehty sitten viime päivityksen.

No ensinnäkin kävimme (öö... Heinäkuussa? :D) aussieitten tokoleirillä Jessica Ristimäen ohjauksessa. Oli hauska reissu ja saatiin hyviä treenejä koirien kanssa. Kuvia löytyy täältä:http://picasaweb.google.fi/wilwung/ValkeakoskenTokoleiri#

__________________________________

Sittenpä kävimme myös toisella "leirillä", eli kokoonnuimme karjisporukalla viikonlopun viettoon Mariannen luokse. Treenailtiin ahkerasti ja nautittiin kauniista maalaismaisemasta. Katlakin pääsi ensimmäistä kertaa kattelemaan lehmiä, tosin vain syöttöpöydältä(?) käsin. Kuvia löytyy täältä: picasaweb.google.fi/wilwung/KarjistreffitKiuruvedella#

 

______________________________________

 

Treenien hyvästä kulusta innostuneena ja viimehetken pikalähdöllä koepaikan saaneena käytiin sitten Katlan kanssa korkkaamassa avoin  luokka.

Paikkamakuu 10

Seuraaminen 9

Liikkeestä maahanmeno 9 (painokkaasta käskystä)

Luoksetulo 5 (ei ehditty treenata tätä - kokeilin että pysähtyisikö jos huutaisin vaan SEIS tarpeeksi kovaa :D. Pysähtyihän se, sitten aikanaan. Loppuperusasento huono)

Liikkeestä seisominen 10

Nouto 9 (saalisti, luovutuksessa ja loppuperusasento oli hidas ja kiersi takaa)

Kaukokäskyt 8 (lisäkäskyjä, taisi vireen laskeminen vaikuttaa tähän)

Hyppy 0 (See for yourself. Hyppääminen oli silloin vaan niin kovin mukava juttu. Sitten tuli ampiainen. Mitä muuta voisi pieni koira tehdä?)

Eli 150p 2-tulos, sij. 3/3. Olin äärimmäisen tyytyväinen tähän suoritukseen, vire oli todella hyvä meidän tasolle, koetilanne ei tuntunut nihkeältä ja ennen kaikkea hauskaa oli kuin mikä - vaikka ykköstulos jäikin puolesta metristä kiinni ;).

Kuvia: picasaweb.google.fi/wilwung/KatlanAvoimenTokokoeJyvaskyla#

Video: www.youtube.com/watch

____________________________________

Miolla alkoi vajaa 2vkoa sitten pissavaivat.  Ensin tuli yksi "kadonneen pissan arvoitus", eli yhdellä lenkillä ei pissannut ollenkaan. Vaiva uusi jonkun ajan päästä, jolloin Miolla oli selviä ongelmia saada pissiä ulos. Varattiin sitten aika eläinlääkäriin, jossa se tutkittiin (palpaatiolla ja ultralla), jossa ei löydetty ongelmia rakossa, eturauhasessa eikä virtsakiteitä näkynyt. Paria päivää myöhemmin käytiin jatkotutkimuksissa, jolloin spesialisti tutki uudestaan palpaatiolla ja ultralla, ja varmisti ettei eturauhasessa ole mitään ongelmaa. Otettiin verinäyte, joka oli normaali. Nyt sitten ollaan menty viikko kipulääkekuurilla, ja seuraavaksi Mio menee hierottavaksi, eli katsotaan jos ongelma johtuisi lihasperäisestä hermopinteestä. Aika näyttää mitä sieltä löytyy vai löytyykö mitään. Nyt Mio tekee pissejä, mutta lyhyitä "lirauksia" verrattuna normaaliin.

________________________________

 

Katlan juoksut alkoivat 3.9.2010. Ehtivät siis pois alta ennen ensi kuun luonnetestiä.

 

_______________________________

 

Ja sitten viimeisimpään eli peräti tämänpäiväiseen tapahtumaan: Katla kävi Tampereen näyttelyssä hakemassa viimeisen sertinsä ollen ERI AVO PN1 VSP SERT. Tuomari Per Svarstad, Ruotsi.

Utm. typ o. storlek / väl format fem. hufvud / vackert uttryck / utm. överlinje / välrundat kors / fint front / bra bröstdjap(?) / utm. kropp / välvinklad / Står och går rätt / utm. päls och färg

_______________________________

 

Muutoin meidän elämään ei kuulu mitään ihmeellistä. Lenkitellään ja reenaillaan säännöllisesti ja kissat voi hyvin (ja ovat rasittavia). Katlan kanssa ollaan edistytty aika kivasti sekä tokossa että maastoissa, joissa ollaan vähän reipastuttu. Ollaan tehty jälkeä ja alkeisviestitreeniä. Mion kanssa hiotaan pikkuhiljaa voittajan liikkeitä kunnon mukaan. Nyt lupaan ja vannon etten jätä blogipäivityksiä näin pahasti laahaamaan jäljessä. Kotisivujakin päivittelin pikkuisen joku aika sitten, mutta vielä sinne jäi toimimattomia linkkejä ja aukkoja... ehkä sekin projekti joskus valmistuu.